Erilaiset kasvispaistokset ovat hyvin perinteisiä kreikkalaisen pöydän antimia. Tätä paistosta perinteisimmillään tarjoillaan pastan kanssa, mitä moni ei itseasiassa miellä kreikkalaiseksi ruoaksi. Kreikka on kuitenkin täynnä erilaisia pastaruokia ja omia erityisiä pastan tekomenetelmiä. Tähän perinteiseen reseptiin on hyödynnetty Janettan Feta-tomaattikastiketta, mikä on niin hyvää, että voisit lusikoida sen suoraan kattilasta suuhun. Myös tämän reseptin maun kruunaa Chaliois-tomaattikastikeyrttiseos sekä Chaliois-ekstraneitsyoliiviöljy. Tähän reseptiin voit hyödyntää melkein mitä kasviksia hyvänsä. Voit soveltaa reseptiä muun muassa lisäämällä Briamin uunista tulleen uunilohen päälle kastikkeeksi tai lisäämällä joukkoon lihaa. Perinteisimmillään resepti on kuitenkin kasvisruokaresepti.
Kreikkalaiset sitruunaperunat uunissa
Tavallisemmillaan kreikkalaisesta pöydästä löydät perunan aina jossain muodossa. Uunissa ns. keitetyt lohkoperunat sitruunalla ovat yksi perinteisimmistä perunalisukkeista. Peruna saa makua sitruunamehusta, Chaliois-perunayrttisekoituksesta sekä Chaliois-...